Fórum

hitelfelvétel

a történteket nem ismétlem meg,de esetemben bekerült még az ismert szerződés után a közjegyzőre való várakozás.Valószinű,hogy csak időhúzás céljából.Betársulok a közös fellépésben,a fórumon figyelem a fejleményeket,de gyalázatos csalás a tevékenységük.Telefonos érdeklődés során már a keményebb hangot is megengedik maguknak,pl. a szerződést aztán nem lehet felmondani!!Add tovább!!

k Erzsike / 2012. február 11. 14.21

sajnos engemet is csunyánbecsaptak és a mikirfelmentem még majdnem kidobta molnár gábor és utána sirvajötem hazáig hogylehetem ekora hüje h item nekik kérem fogjunk ösze elenük nekem aszt monták felehetbontani feb 7én beszéltem horvát j és ömonta irjaklevelet én megtete de hajavul azidö fel is utazom kiváncsivagyokmitmondanak

k Erzsike / 2012. február 11. 14.17

sajnos engemet is csunyánbecsaptak és a mikirfelmentem még majdnem kidobta molnár gábor és utána sirvajötem hazáig hogylehetem ekora hüje hitem nekik kérem fogjunk ösze elenük

noname / 2011. november 17. 07.15

Ajánlom Mindenki figyelmébe az alábbi cikket, főleg azoknak, akik a Fogyasztói Csoportoktól szeretnének pénzhez jutni!!!!
http://penzcentrum.hu/ongondoskodas/betiltjak_a_fogyasztoi_csoportokat_v...

kelemen / 2011. november 8. 20.55

Van olyan aki tenne is érte, hogy tönkre tegyük ezeket a cégeket és vele együtt az alkalmazottakat akik mindenkit becsapnak, vagy csak a sebeiteket nyalogatjátok!?
Ha van akkor fogjunk össze, mert csak így van esélyünk érvényesíteni az igazunkat!!

szerk / 2011. november 2. 12.41

Kedves Fórumozók!

Szeretnénk tájékoztatni benneteket arról, hogy amennyiben valamelyik forumozó ellen rágalmazás vétsége miatt rendőrségi eljárás indul ezen az oldalon elkövetett bejegyzése miatt, a rendőrség kérésére kötelesek vagyunk kiadni az adott forumózó IP címét. Ezért kérjük, hogy a továbbiakban mindenki ennek tudatában eressze szabadjára az indulatait ezen a fórumon.

Megértéseteket köszönjük!

Üdvözlettel

TVE

gyapi / 2011. október 27. 07.50
gyapi / 2011. október 21. 15.41

Tisztelt mindenki!
írtam a gazdasádi verseyhivatalnak!Tegyetek ti is így!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sok Lúd disznót győz!
Vizsgálódni fognak!
Ha többen vagyunk az jó lenne!

K.Kriszta / 2011. szeptember 16. 17.14

Bele ne menj!

K.Kriszta / 2011. szeptember 16. 17.12

Üdv Mindenkinek!

Én is károsult vagyok immáron 2 hete.
Egy megoldás létezik a BRFK!
Az alábbi emailen tettem meg a feljelentést:6rk@budapest.police.hu
Rajtam kívül már sokan megtették.Én személy szerint az ügyintézőt és a céget is feljelentettem.Most szervezem a médiát is a dologba, jó úton haladok.
Sokan csatlakoztak és egymást segítve harcolunk az igazunkért.Küldjük az sos-t minden hivatalos szervnek,tegyenek már végre valamit,hiszen ez tűrhetetlen,hogy a szegény embereket ezek a cégnek titulált akárkik még szegényebbé tesznek.
Aki szeretne bővebben érdeklődni az itt megteheti:
20/4849897
Sikerülni fog!

vakarcs / 2011. szeptember 2. 09.20

Helló!
Épp ma hívtuk őket telefonon,mert hitelre lenne szükségünk,házat szeretnénk venni-leigazolható jövedelem csak a GYET,családi pótlék (3 gyerek után) és gyerektartás (1 gyerek után).Kért bizonyos okmányoknak a másolatát,meg 1 számlakivonat másolatot,mást nem.Akkor inkább ne is vágjunk bele?! Mit tegyünk?

Ottlakán Johanna / 2011. február 15. 15.28

Minden Intercash Consulting károsultjának figyelmébe!

Egy szintén a fent említett cég károsultja fogyasztókat gyűjt, hogy a már elindult nyomozásban minél több panaszos hallathassa a hangját.
Az Úr a károsultak támogatására, tájékoztatására külön oldalt is létrehozott.
http://atvertek.jimdo.com
Akit szintén megkárosítottak, annak érdemes lehet már most csatlakozni a feljelentéshez.
Az úrral a kapcsolatot a fent linkelt oldalon, vagy általam is fel lehet venni. Tanácsadási elérhetőségem: tanacsadas@tve.hu.

Üdv:
Ottlakán Johanna
TVE

noname / 2010. július 20. 17.42

Heló bloodvampire!
Keresd fel ezt az oldalt: http://magyarember.hostzi.com, itt sok mindent megtudhatsz, és válaszokat is kaphatsz a kérdéseidre.
Üdv., egy károsult!

bloodvampire / 2010. július 20. 13.09

Szeretném olyan emberek segítségét kérni,akik bizonyítottan belesétáltak ebbe a csapdába!
Édasapám is beleugrott és most minden féle forumon próbálom támadni őket.
Jelen pillanatban az ügyvéd válaszára várok hogy mit lehet tenni ellenük.A következö lépés a tv nyilvánosága.
Ezért keresek embereket,akikválaljá k hogy mielőbb kicsináljuk ezt a bagázst.

Märklär / 2010. június 13. 21.58

személyes rágalmazás ellen:

keressen fel a marklar@postafiok.hu -n

vagy a http://www.freeforum.hu/groupsaving

fórumon (regisztrálva)

köszönöm.

Amúgy: a "károsult" rövid "u"

3kiralyok / 2010. június 6. 09.36

MEGALAKULT!!!!!FOGYASZTÓI CSOPORTOK KÁROSULTJAINAK EGYESÜLETE!ÜGYVÉDI HÁTTÉR,TELJES JOGI KÉPVISELET,MINDEN KÁROSULTNAK,HOZZÁÉRTŐ TAPASZTALT JOGÁSZOK TÁMOGATÁSÁVAL!HÍVJANAK MINKET BIZALOMMAL!
Tel:061-302-2679 vagy 0620-369-0054 vagy 0670-551-3056
Cím:1132 Viktor Hugo 16
Nyitvatartás:H-P 8-17-ig

3kiralyok / 2010. június 6. 09.35

MEGALAKULT!!!!!FOGYASZTÓI CSOPORTOK KÁROSULTJAINAK EGYESÜLETE!ÜGYVÉDI HÁTTÉR,TELJES JOGI KÉPVISELET,MINDEN KÁROSULTNAK,HOZZÁÉRTŐ TAPASZTALT JOGÁSZOK TÁMOGATÁSÁVAL!HÍVJANAK MINKET BIZALOMMAL!

3kiralyok / 2010. június 6. 09.35

aland.roland / 2010. március 24. 15.30

Ki tud az újonnan alakuló InterCash Consulting Tanácsadó Korlátolt Felelőségű Társaságról? Nem igazán hírdetik magukat, csupán egy telefonszám létezik, amit felhívtam és igazán meggyőző tájékoztatást kaptam.Nem tudom mit gondoljak róluk.Volt már valaki kapcsolatban velük?Írjatok!

ktibor / 2010. március 23. 12.04

Sziasztok, VIGYázat!
MOSt beszéltem egy INTERCASH kft nevezetű céggel, ami nem más, mint az Andrássy u.10-ben lévő lehúzós cég, akiknél kevesebbet kell visszafizetni, mint amennyit kérsz tőlük!! Milyen cégek ezek??? Teljesen hülyének akarják nézni a szorult helyzetben lévőket. 1.000.000.-Ft 20 évre 4.165.- = 999.600.-FT?? HALLÓÓÓ EMBEREK??????
5.000.000.-FT 20 ÉVRE 20.835.- = 5.000.400.-FT KI EZ A BAROMI JÓTÉKONY CÉG A MAI VILÁGBAN? KOMOLYAN GONDOLJÁK!

inci68 / 2010. március 11. 08.04

szép napot.
látom,nem vagyok egyedül.. november 27-én fizettem be 90 ezret.. jött az idő huzás,félre tájékoztatás..
mit lehetne csinálni?
a pénzünket nem kapjuk ugy sem vissza.

gs_károsult / 2009. november 5. 19.41

Új hozzászólás