Étel-ital
Ép test
Otthon és iroda
Minden más
Fogyasztóvédelem
Reklámblokk
Nagylátószög
Tárca
Aktivista
Támogass
A tudatos vásárló 12 pontja

365_logo_141x42

Elotisza-logo130

Kérjük, vedd figyelembe, hogy a cikk több mint 100 napja frissült utoljára, egyes információk azóta elavulhattak.

Fórum

group saving kft

ugrás az aljára

2
Szissz
2010.02.17. 17:17

Szia!Olvasva a hozzászólásodat nagyon kétségbe vagyok esve, mivel mi is bleugrottunk ebbe, mint utolsó lehetőségbe.Ismersz valakit aki megkapta a pénzt? Van valami remény? Meddig kell várni?

1
horog01
2010.02.08. 12:05

Kedves bajtársaimhoz,ragadnék tollat!Beleestem énis,ebbe a mézesmadzag balekoknak,cimü gyors segély fedezett nélküli Group.... en szexbe.Vidéki vagyok felmentem pestre hitelt felvenni,és ahogy mondják viccet tanulni.megtanultam 133ezer ft.ért,amit uzsora kamatra kaptam,hogy amikor elbirálják a hitelkérelmemet,a szavamat adom,hogy 25% kamattal visza adom.Most,hogy irom e sorokat a suzuki gépjármüvemet viszi a a bank vagyis amit a 2 millóbol szerettem volna a törlesztö részletet,és amit még azon kivül a gyerek emeletes ágyára vettem fel személyi hiteleket ebböl az ,öszegböl rendezni,és megint indult volna a ördögi kör ,hogy hitelt törleszteni csak hitelfelvételböl tudok.Sajna ,ha egy héttel hamarab tudom akkor nemesek bele ebbe a piramis játékba.:Elmondanám,hogyan figyelmeztettek,hogy egy ilyenbe belementem.Munkatársam"volt" karambolozott ö lett a hunyó a biztosító szemszögéböl,de mivel nem tudta kifizetni a kárt ezért a group saving kft-ét ajánlotta neki a bors cimü napilap azóta se kapp semmi pénzt ugy mint a többiek,és tegnap találkoztam az illetövel,aki ebbe a piramis játékba belement vagyis akaratlanul:Mondom neki,nemondod ,hogy te is ahoz a hitelnyujtó akármicsodához fordultál,ahol,a váci ut van?De miért? mondja ö :Mer énis öket kerestek fel ,és bele estem.úgyérzem nincs értelme ,az életemnek,de ha öngyilkos leszek akkor, a biztositó nemfizett ,és nem tud eltemetni a nejem:Mit csináljak? Állitólag ki lehet deriteni kivan a piramis csucsán ,és el kell "rabolni" tuszul ejteni ,és váltság dijat követelni,és csak annyit pénzt amit mitölünk elvett ez a kft.Útban van a dolog,és reménykeltö ,az eset, és szerintünk az illetö neméri meg a áprilisi választásokat,vagyis,hogy orbán viktor megint hatalmon lessz.NE feledjük,kedves barátaim a remény az mindekit éltessen akkor is ha a szakadék szélén állunk.Sziasztok: Ide irhattok,ha van kedvetek:juhasnorbert@citromail.hu

ugrás a tetejére

Ha hozzá szeretnél szólni, lépj be vagy regisztrálj.

03.16. A nanotechnológiáról mindenkinek

03.09. Hulladékból Termék Kiállítás 2010

03.15. Békamentési hónap

Szupermarket

Gyümölcsjoghurt

Mobiltelefon-szolgáltatás

Tiszítószer

Minőségi víztisztító berendezés

Udvariasok a Penny-ben?

SCIENNET TÖRZSVÁSÁRLÓI RENDSZER, "GAZDAGODJON MEG KÖLTEKEZÉSEIBŐL!" KÉSZ ÁTVERÉS ,VAGY MAGYAR VISZONYOKRA KREÁLT ÁRUKAPCSOLÁSOS PIRAMISJÁTÉK???

A fele elfogyott

Városökológia

Gazda(g)ságunk újrafelfedezése

Az év felhasználóbarát honlapja Az év felhasználóbarát honlapja

jogi közlemény | impresszum | támogatók | rss