Étel-ital
Ép test
Otthon és iroda
Minden más
Fogyasztóvédelem
Reklámblokk
Nagylátószög
Tárca
Aktivista
Támogass
A tudatos vásárló 12 pontja

365_logo_141x42

Elotisza-logo130

Kérjük, vedd figyelembe, hogy a cikk több mint 100 napja frissült utoljára, egyes információk azóta elavulhattak.

Fórum

EUROCORRECT = EUROCREDIT CONSULTING

ugrás az aljára

82
szy
2010.02.15. 12:49

Köszönöm a választ, megpróbálkozom elérni őket!
Vajon mit tehetünk mi becsapodtak?
Üdv.Zsuzsa

| előzmény

81
lazsuteso
2010.02.13. 09:29

Köszönjük!
Gondolom természetesen nem jogutóda az euro credit consultingnak.
Tehát futhatunk a pénzünk után.
Szépen lenyelték amit befizettünk.

A weblapjuk itt ha valakit érdekel
http://www.groupsaving.hu/index.php?p=fooldal

| előzmény

80
Atis25
2010.02.10. 14:23

Most éppen Group Saving Kft. néven futnak, Váci út 33. a címük.

| előzmény

79
szy
2010.02.10. 12:49

Üdvözlet!
Sajnos hiába kutatók a Consulting kft után, nem találom .
Kérem aki tudja az elérhetőségüket írja meg! Csatlakozom a többi becsapott sorstársamhoz!
suzy0217@hotmail.com.
Köszönöm, Zsuzsa!

| előzmény

78
lazsuteso
2010.02.09. 10:20

Üdvözlet mindenkinek!
Most találtam rá eme fórumra.
Én is sorstársatok vagyok én is alá szaladtam az Euro Credit Consulting ajánlatának. Szívesen csatlakoznék hozzátok. Amennyiben lehetséges értesítsetek milyen módón tehetem meg.
Köszönettel Miklós.
Elérhetőségem lazsuteso@t-online.hu

| előzmény

77
Mimike
2010.02.06. 09:40

Kedves Kizso!
Köszönöm,hogy jeleztél,hamarosan küldöm a mailt!
Kedves Magdus!
Ha SENKI NEM csinál SEMMIT..akkor tudod....nagy semmi lesz belöle!
Az emberek hibáznak,most lehetöséget keresünk itt,nem pedig siránkozunk!
Sokan vagyunk sajnos,de ha összefogunk lesz belöle valami!
Engem már nem is a pénz érdekel,hanem tényleg az miért müködhet még mindig+egyáltalán ilyen a Szeretett Magyarországunkban?
(de a Lacipecsenyést bezáratják mert nem felel meg a HCCP+ISO szabályoknak,bocsi,vendéglátós véna)

| előzmény

76
szy
2010.02.04. 11:56

Sziasztok!
Pont ma kaptam vissza a levelemet, hogy a cimzett elköltözött.
Sajnos 2004-ben én is csabdába estem ennél a kft-nél. 2 hónapot fizettem és leálltam, mert gyanus volt. Azóta is várom vissza a befizetett költségeket.
Vajon most hol találom meg ?
Hogy engedhetik meg, hogy ilyen cég müködjön, vagy miért nem tesznek ellene a nagyok?

| előzmény

75
kizso
2010.01.24. 09:16

sziasztok! látom elég sokan becsapva érziuk magkat , ami nem is csoda ha nincsenek az ügyfelek rendesen tájékoztatva. Volt egy hasonló ügyen egy másik szervezettel. Az bank volt. Ha valaki e-mail-ben el tudja küdeni a papírtokat amiket alá kellett írnia (természetesen szeméyes adatok nélkül) akkor meg tudom nézetni az ügyvédünkkel, hogy mit lehet tenni!!!
mail címem "kleinezso kukac gmail pont com"

| előzmény

74
magdi
2010.01.20. 12:00

Sziasztok!Senki nem fizessen semmit,ugyanis ez egy rablóbanda!Pénzt nem fogunk látni,mi is beleestünk ebbe a csapdába,most ügyvédhez fordultunk,hogy legalább azt a pénzt adják vissza amit kicsaltak tőlünk.Szeptemberben kötöttünk szerződést,jan.15 re igérték az utalást,közben törlesztettünk is,évek óta ezt csinálják,csak nem értem hogy működhet ez a mocskos cég azóta is.Azt kivánom nekik,hogy az összes kicsalt pénzt költsék a saját rákkezelésükre!!

| előzmény

73
magdi
2010.01.20. 11:58

Sziasztok!Senki nem fizessen semmit,ugyanis ez egy rablóbanda!Pénzt nem fogunk látni,mi is beleestünk ebbe a csapdába,most ügyvédhez fordultunk,hogy legalább azt a pénzt adják vissza amit kicsaltak tőlünk.Szeptemberben kötöttünk szerződést,jan.15 re igérték az utalást,közben törlesztettünk is,évek óta ezt csinálják,csak nem értem hogy működhet ez a mocskos cég azóta is.Azt kivánom nekik,hogy az összes kicsalt pénzt költsék a saját rákkezelésükre!!

| előzmény

72
Travis
2010.01.09. 14:56

Sziasztok!
Sajnos mi is hasonlóképpen jártunk.Ha valami szervezésben van a nevezett cég ellen mi is benne vagyunk!
Nem kis pénzt szedtek le rólunk se!Ha valaki tud valamit kérem szóljon!előre is köszönjük!
Üdv mindenkinek!

| előzmény

71
Mimike
2010.01.06. 16:28

Sziasztok!!!!
Tényleg emberek....,1 ügyvéd sem tud segíteni?szerintem biztosan....
Én több mint 300e ft-tal vagyok benne(2006-tol)...
Ha v.ki segít és visszakapom a pénzt osztozhatunk...
Szerintem így kéne keresnünk segítőt:páran ezt +beszélni és aki megoldja annak fizetünk (az már részlet kérdés mennyit)én a felét felajánlom,eddig sem volt nálam a pénzem,ha meg v.mennyi visszajön csak örülök!
Jó gondolkodást...

| előzmény

70
Nem haggyuk annyiban!
2009.11.17. 22:58

SEGITSÉGET??
Pénzt nem kapunk már vissza az tuti!
DE
A NEMZETI NYOMOZÓ IRODA (Gazdasági Bünözés elleni osztálya)
Foglalkozik az üggyel ha irásban külditek el a leveleteket!
(lehet névtelenül is)
Amit csináltak velünk az a BTK.318-nak felel meg!

318. § (1) Aki jogtalan haszonszerzés végett mást tévedésbe ejt, vagy tévedésben tart és ezzel kárt okoz, csalást követ el.

1. A csalás törvényi tényállása védelmet kíván nyújtani az ellen, hogy másnak tévedését haszonszerzési célból kihasználhassák. A sértett – tévedése folytán -, az elkövetői magatartás következményeként úgy rendelkezik, hogy azzal valakinek kárt okoz.
A tévedés és a károkozás közötti okozati kapcsolat elengedhetetlen.
A bűncselekmény jogi tárgya vagyoni jog, amely azonban nemcsak tulajdonjogból, hanem kötelmi jogviszonyból is keletkezhet.
A csalás törvényi tényállási elemei a jogtalan haszonszerzés végett másnak tévedésbe ejtésével, vagy tévedésben tartásával kár okozása. A csalás elkövetési tevékenysége a megtévesztés, ezen belül a tévedésbe ejtés, vagy tévedésben tartás. A tévedés valakinek helytelen elképzelése a valóságról, annak tényleges folyamatairól. A tévedésbe ejtés ennek megfelelően az elkövető azon magatartása, amikor a valótlanságot valódiként tünteti fel, valódi tényt elferdít, megmásít. A törvény nem követeli meg, hogy a tévedésbe ejtés kifejezetten fondorlatos, elháríthatatlan legyen, egyszerű hazugsággal is megvalósítható. A csalás másik elkövetési magatartása a tévedésben tartás. Ebben az esetben a tévedés az elkövetőtől függetlenül keletkezett, az elkövető azonban felismerve a másik fél tévedését nem oszlatja el, esetleg erősíti azt. A célzatos elkövető magatartás eredményeként bekövetkező eredmény a kár. A kár fogalmával kapcsolatban a Btk. 333. § 2. pontjához fűzött magyarázat irányadó. Az elkövetői magatartás mindkét fajtája szándékos, ezen túlmenően célzatos, az elkövető célja a jogtalan haszonszerzés. Ebből következően a csalás eshetőleges szándékkal nem követhető el. Kiemelést érdemel, hogy az elkövetőnek nem célja a károkozás, hanem kizárólag a jogtalan haszonszerzés. A csalás elkövetője bárki lehet.A csalás befejezetté válik, amikor a kár bekövetkezik.

Keresétek még Dr.Horváth Zsolt(Veszprém) Országgyülési Képviselőt!!

Ha moderálják a hozzászólásom vagy bármi hasonló.
Engem további infóért az
evik1213@freemail.hu
-értek el ott megadom az Ujságiró nevét és cimát is aki megirja a nyilvánosság előtt,hogy mi történt vagy a képviselő úr mobil telefonszámát!

Székesfehérváron is van egy ugynailyen ügy a biróságon!
50 vádlottal és 2100 károsulttal!
Az ügyintézők a vádlottak!!

| előzmény

69
gs_károsult
2009.11.05. 19:40

http://www.freeforum.hu/groupsaving/topik/35577

| előzmény

68
Browser
2009.10.21. 16:21

Ilyenkor mindig az jut eszembe, 90-es években rámszállt a Holland Biztosító, ügynökeik többször is hívogattak, magyarázkodtak, mindenáron be akartak hálózni egy életjáradékos akármibe, hogy az nekem milyen jó lesz. OK mondtam, majd szeretném látni a szerződés egy példányát, hogy nyugodtam átolvashassam. Azt mondták, menjek be hozzájuk és nagyon szívesen elmagyaráznak nekem mindent.

Mondtam, nekem nem kell magyarázgatni, én jobban szeretem magam, olvasva értelmezni az ilyesmit. Elmondásnál ugyanis vannak dolgok, ami egyik fülemen be, másikon ki, pláne eleve utálom az ilyen körmonfont, jogi szövegeket. Aztán valahogy bementem a székházukba, erre emlékszem, naivan már majdnem beleugrottam. De azért biztos ami biztos alapon, inkább kértem egy példányt az aláírandó dokumentumból, egy nap gondolkodási idővel együtt, hogy otthon jobban átnézhessem.

Nem adták rögtön, eleve csak az utolsó pillanatban akarták elém tolni. Okoskodni próbáltak, aztán élmény volt látni, ahogy erősködésemre mintha lefagyott volna a mosoly a pofájukról. Megkaptam végül nagy nehezen a papírt, majd otthon főleg az derült ki számomra az apróbetűs szarságokból, hogy ez tele van írva az én kötelezettségeimmel és az ő jogaikkal. Ettől valahogy rögtön el is ment a kedvem, aztán erről ennyit..

Tudták ők ezt előre, nem véletlenül fanyalogtak... Úgyhogy én erre még időben rájöttem, nem szabad felülni akárkinek, az ember aláírása meg egy különösen fontos dolog, igen meg kell gondolni...

| előzmény

67
era
2009.10.20. 19:46

Sajnos engem is jól rászedtek én még bíztam az emberekben,ma már ez elmult.Ha tudtok valami segítséget a pénz visszaszerzésére írjátok meg.Budapesten intéztem a Váci u 33-ba,teljesen magam alatt vagyok hiszen nem keveset fizettem be,szemrebbenés nélkül hazudnak,rászednek kétségbeesett embereket,nyáron intéztem,be is fizettem,majd vártam,mikor hívtam az urat azt mondta fizessem a havi hitelt,arra amit nem kaptam még meg,sőt már nem kevés regisztrációs díjat tettem le nekik,amit persze kölcsön kértem,majd a minap kaptam tőlük egy levelet felmondanak nekem mert nem fizettem a havi díjat!Későn kapcsoltam hisz a szerződéskötés és a pénz befizetése után néztem a neten milyen sok embert becsaptak.Felmentem Pestre bejelentkezés nélkül azt hazudtam a váróban lévő pultnál hogy xy vár,ő jött is,meglepődőtt mikor meglátott,magyarázatot kértem a neten találtakról,ő közölte rágalom,én még ekkor is hittem,kis naív,hogy tud egy ember arra fajulni hogy embereket verjen át,ha az én gyerekem lenne szégyelném mert ilyet tesz!!!!!!Ha valaki tud valami megoldást segítsen,együtt talán könnyebb!!

| előzmény

66
Edo74
2009.09.24. 22:06

Kérem segítsen aki tud, hogy milyen jogi úton lehetne valamit tenni. Nekünk ez nem az utolsó hanem az utolsó utáni lehetőség lett volna és ebből már nem tudom hogyan másszak ki.Előre is köszönöm.Ha valaki tud segíteni kérem írjon a stezakedit@citromail.hu-ra.

| előzmény

65
kisvirág
2009.09.01. 12:52

Sziasztok!
Köszönöm mindenkinek, aki felírta ide a tapasztalatait! Magam hiába láttam, hogy inkorrekt a cég, egy közeli rokonom csak most, hogy megtaláltam és átolvastattam vele a leírtakat, hitte el. Sajnos hazug világban élünk.
Én a CIB Bankkal jártam úgy, hogy a túlbuzgó ügyintéző, bár meg akartam szüntetni a számlámat náluk, és ezt a lebeszélései ellenére többször hangsúlyoztam, egy másik papírt tolt az orrom alá. Átolvastam, láttam, hogy valami nem stimmel, de hinni akartam az ügyintézőnek. Ő a szemembe mondta, hogy a papír, amit aláírok, a számlám megszüntetése. Kinek higgyen az ember, ha nem annak, akinek elvileg az a feladata, hogy közvetítsen a bank és közöttem?? Fél év múlva derült ki -mikor kijött a számla, hogy az elmúlt időszak számlavezetési díja 3000Ft - , hogy csak befagyasztotta a számlámat!
Nem nagy összeg, de nem vagyok hajlandó befizetni. Mert nem jogosan kérik tőlem. De jogilag nekik van igazuk, mert azt nem tudom bizonyítani, hogy inkorrekt volt az ügyintéző. Ezúton is köszönöm neki a kedvességét.

| előzmény

64
lilium
2009.08.18. 21:47

Több cikket találtam különböző internetes oldalakon, pl ezt is: http://www.bankihitel.hu/?us=news_u&nid=2847
Közzéteszem, abban a reményben, hogy akik még szerződéskötés előtt állnak, feltétlenül olvassák el, tájékozódjanak, s lehetőleg ne ugorjanak fejest ilyen bizonytalan, sok hátrányt magában rejtő ún. fogyasztói csoportban történő részvételre!

A cikk pontosan idézve:

"Nem adnak hitelt a fogyasztói csoportok

A háztartásokban az igényektől függően szükség lehet sok mindenre, pénzügyileg azonban gyakran nem vagyunk abban a helyzetben, hogy ott és akkor megengedhessünk magunknak nagyobb kiadást, főleg, ha például lakást, házat vagy telket vásárolunk. Ilyen esetekben fordulhatunk a családunkhoz, ismerősökhöz, vehetünk fel kölcsönt pénzintézeti vagy más forrásból. Ez utóbbi lehetőségek száma egyre nő, ám a meglepetések elkerülése érdekében célszerű alaposan megfontolni, kivel és milyen feltételekkel szerződünk - figyelmeztetett Grimm Krisztina, a Gazdasági Versenyhivatal vizsgálója. Mint mondta: számos esetben fordulnak hozzájuk a fogyasztók azzal a problémával, hogy hitelt, készpénz rövid időn belüli kifizetését ígérték a számukra, később azonban kiderült, hogy fogyasztói csoport tagjai. A csoportokat szervezők hirdetései is előszeretettel használják a „kamatmentesen”, a „kezes és jövedelemigazolás nélkül”, a „futamidő” stb. kifejezéseket, azt a meggyőződést erősítve az emberekben, hogy hitelreklámot olvasnak.
A csoportok konstrukciói viszont sajátos előtakarékossági formát kombinálnak a részletre történő vásárlással. A tagok meghatározott időközönként fizetnek be meghatározott összeget a csoport részére, amellyel hónapról hónapra egy-egy tagot hozzásegítenek a szerződésében szereplő áru megszerzéséhez. A megvásárolandó terméket általánosan határozzák meg (pl. ingatlan), és bizonytalan, hogy a szerződés többéves tartama alatt mikor kerül sor az egyes fogyasztók kiválasztására. A vásárlási lehetőségekhez előtörlesztés vállalása vagy sorsolás útján jutnak korábban a szerencsések, azaz a szerencseelem is megjelenik a kontraktusokban. Aki nem tudja vagy nem akarja a részleteket tovább fizetni, de még nem jutott a megvásárolni kívánt áruhoz, az vagy „kilép”, vagy kizárják a csoportból. Ez mindkét esetben azt jelenti, hogy csak a futamidő végén - ez akár 10 év is lehet -, költségekkel csökkentve, kamatok nélkül jut a pénzéhez. A csoportból viszont gyakorlatilag nem lehet úgy kilépni - a rendelkezésre álló (eltérő, általában 0, 3, 15 napos) elállási időt leszámítva -, hogy az a fogyasztónak megérje.
A probléma nem új keletű: a Gazdasági Versenyhivatal számos, fogyasztói csoportokat szervező vállalkozással szemben folytatott eljárást és állapította meg, hogy megtévesztette a fogyasztókat. Így az Euro Credit Consulting Kft. 2004-ben és 2005-ben megjelent reklámjai a GVH szerint azt a hamis látszatot keltették, hogy a cég hitelezési tevékenységgel, illetve hitelek közvetítésével foglalkozik. A Poligrupo Zrt. esetében az adott okot az elmarasztalásra, hogy a cég reklámjainak összhatása alapján a fogyasztó arra a következtetésre juthatott, hogy a Poligrupo pénzügyi szolgáltatást kínál, és ő azonnal hozzájuthat az általa igényelt összeghez. A Promo-Indra Consorcio Rt. hirdetéseiből arra következtethetett a fogyasztó, hogy a szokásos pénzpiaci feltételeknél előnyösebben szerezhet hitelt. 2005-ben és 2007-ben pedig további két eljárás során bizonyultak az Euro Credit Consulting Kft.-nek mint jelenleg aktív piaci szereplőnek a reklámjai - a módosítások ellenére - jogsértőnek. A piaci aktivitás az elmúlt években ugyan beszűkült, de a pénzügyi válság miatt több ügyfél kerülhet olyan helyzetbe, hogy jó alternatívának tűnhet belépni (esetleg új versenytársak megjelenésével is), ezt viszont érdemes alaposan mérlegelni.
A GVH a döntéseiben utalt arra, hogy a fogyasztói csoport intézménye elsődlegesen azoknak nyújt megoldást, akik a piacon nem tudnak hitelhez jutni, illetve vásárolni a bankok által kedvezőtlenül megítélt hitelképességük miatt. Ebből következően ez az érintett fogyasztói kör a piacon kiszolgáltatottabb helyzetben van, mivel a rendelkezésre álló döntési alternatívák száma csekély, s választási lehetősége beszűkült. A fogyasztói csoportok szervezésével és működtetésével foglalkozó vállalkozások előtt is nyilvánvalóan ismert, hogy az elmúlt mintegy másfél évtized tapasztalatai szerint a fogyasztói csoportokból kilépők aránya igen magas - a GVH információi szerint a csoportot szervező vállalkozások nyereségének jelentős részét tehetik ki az ebből származó bevételek -, így esetükben fokozottan elvárható, hogy igaz és pontos reklámokkal befolyásolják a fogyasztói döntéseket - mondta Grimm Krisztina.
Forrás: Világgazdaság.hu
2008-10-29"

| előzmény

63
zoo+
2009.08.18. 16:44

Szia Írók.
Csak egyszerűen mi is belementünk.
Nekem ugyan túl szép volt a 15 nap, hogy igaz legyen, de mivel szűkös a kiadásom miatt a határidő befinanszíroztam 73 ezret.
Ma voltam benn a másik társammal akivel egy bt re vettünk volna fel pénzt, és leírnám a látottakat, mivel a társam kötött velük szerződést.
Lejjebb többször is megemlített ügyintéző/ter. képviselő/ a kérdésemre, hogy "bejutott-e " a közgyülés elé az előtakarékossággal megigényelt összegünk, azt válaszolta, NEM.
Tehát elismerte, hogy még nem is látták a "közgyűlésen" a papírjainkat.
Tehát ezáltal az ő általuk megszabott 30 ban benne vagyunk, és még a közgyűlési cécót is megusztuk, thát teljesen jogszerű a felmondásunk, mivel kamera,hanganyag áll rendelkezésemre, mert ma azzal mentem be.
Így amit ők megszabnak abban találtam meg a fogást.
Aki még benne van a 30 napban és visszamondaná, az tegye fel ezt a kérdést, tanú-k vagy videót rögziteni tudó telefonnal.
Mivel törvény irja elő, hogy hanganyagot, nem de videót elfogadnak a sértettől.
Hála égnek tisztán kivehető a feje, hangja.
De ami a legmegbotránzoktatóbb volt, az, hogy egy 60 -70 év körüli idős hölgy is ott volt az iroda előtt a rokonával, és éppen a visszamondást erőltette az éppen vele a Folyosón Foglalkozó férfival, és mikor odaszoltam, hogy ne tessék vacilálni, bontsák fel mihamarabb a szerződést, akkor a férfi rámförmedt, hogy mit pofázok, éppen ügyféllel tárgyal.
Az 1 emeleti folyóson, az irodán, kívűl, az összeesés határán lévő, botjára támaszkodó "ügyféllel."
Na ennyit az ügyintézők hozzáállásáról, amit még meg akartam említeni.
Mert amikor a pénzt kicsalták hamis és nem létező dolgokkal, ígéretekkel, gondolom puha szék, és hideg víz is volt a hölgy részére, most meg még székkel sem kínálták meg!!!
Nos akkor ki a gerinctelenebb?
Mind akinek van képe, egy ennyire fals, unkorrekt cégnél munkát vállalni.
Köszönöm, majd még írok.
Z

| előzmény

62
lilium
2009.08.18. 15:56

Kedves mezei virág! Most olvastam – bár hamarabb tettem volna meg ezt – a 2008.10.17.-i hozzászólásodat. Ebben találtam egy kulcsfontosságú mondatot: „Jóhiszeműen elhittük, amit tanácsolt nekünk személyes "tanácsadónk". ” No, itt van a kutya elásva! Amikor több hónap elteltével nem jutottam hozzá az ígért pénzösszeghez, akkor jutott eszembe, hogy utánanézek a neten, mi is ez a kft. Akkor bukkantam rá a fórumra, no meg néhány cikkre, mint pl. a GVH által kiszabott 41 milliós bírságra, vagy a Fővárosi Ítélőtábla (2009. június 4.) által leírtakra! Abból a cikkből értettem meg, hogy valójában miről van szó. Ennek ismeretében elolvastam ismételten az aláírt szerződést, s hidegzuhanyként ért a felismerés, hogy lényegében naivan odadobtam nekik a pénzem. Kerek-perec leírják, hogy „Ha a kedvezményezettként kiválasztásra nem került Megbízó jelzi, hogy a szerződést rendes felmondás útján fel kívánja mondani, a Szervező a havi alaprészletek összegét a szerződésben meghatározott időtartam lejártát megelőzően ... visszafizetheti. E visszafizetés azonban a Szervező számára lehetősége és nem kötelezettsége, a Megbízó ezt a Szervezőtől nem követelheti." Ez feketén-fehéren le van írva, és sajnos aláírtuk, hogy mindezt tudomásul vesszük! Ez nagyon agyafúrtan van kitalálva, felépítve az egész kommunikáció! Egyik részről: hirdetés, hitelfelvételi igény, tanácsadóval való beszélgetés - aki meggyőz arról, hogy az igényelt pénzhez hozzájutunk -, a szerződés aláírása. Másik részről: a szerződés tartalma, aminek a lényegét ott az irodában nem értettük meg! Az ügyfelek hitelfelvétel miatt mennek - hiszen a pénzre most lenne szükség, nem majd valamikor, később, ki tudja mikor -, ebben a hiszemben írják alá a szerződést, ami viszont fogyasztói csoportban történő részvételre jogosít fel. Elgondolkodtató, hogyan érthette ilyen sok ember félre ezt az egészet!!!! Ha szándékosan elhallgatnak lényeges információt az ügyfél előtt, akkor az is a megtévesztés egy módozata!! Főleg, hogy az előző években is hány ember érezte azt, hogy megtévesztés áldozata lett!

| előzmény

61
mezei virág
2009.08.18. 11:55

Bocs, de azért lett 2 beírás ebből, mert az első verziót moderálták és nem engedték átküldésre...no comment...

| előzmény

60
mezei virág
2009.08.18. 11:52

...talán egyszer egy ambiciózus ügyvéd is erre téved és talál valami megoldást...

| előzmény

59
mezei virág
2009.08.18. 11:47

Sziasztok !

Végigolvasva az utóbbi beírásokat, ismét csak azt tudtam leszűrni belőle, hogy hihetetlen, amit kicsiny országunkban még mindig bűntetlenül meg mernek tenni emberekkel mérhetetlen pofátlansággal és a jog rosszul értelmezett védelmében. A probléma lényege ugyanis mindannyiunk esetében az, hogy az ügyintéző a szerződés szövegétől teljesen függetlenül szóban azt ígéri és hangsúlyozottan azt súlykolja belénk, hogy a következő hónapban már hozzájuthatunk az igényelt pénzünkhöz függetlenül attól, hogy a szerződésben mi áll. Vajon mennyi ideig trenírozhatják ezeket az ügyintézőket arra, hogy ilyen szinten tudják átverni az embereket ??
Sem magamat, sem az összes többi károsultat nem tartom ennyire ostobának, hogy ne tudná értelmezni a szerződés szövegét, viszont, ha szóban ígéretet kap a fentiekre, akkor jóhiszeműen hajlamos lesz azt elhinni. Ebben rejlik az óriási átverés lényege !

| előzmény

58
ZÉÉ
2009.08.17. 21:16

Szia mezei virág!mi próbáltu7k hasznosítani amit még Atis 25 irt azt a pszf os levelet kb 1hónap után jött válasz és azt írták igen van nekik félretéve vissza fizetésre keret de nem áll modukba vissza fizetni előbb.ez volt a válasz rá,nem jutottunk előre evvel sem.

| előzmény

57
lilium
2009.08.17. 20:30

A hirdetésekben látottak alapján (igényelhető pénzösszeg, futamidő, törlesztőrészlet) mindenki abban a tudatban veszi fel a kapcsolatot velük, hogy hitelt kaphat. A szerződés megkötéséig ügyesen meghagyják az embereket ebben a hitben, remélje csak azt, hogy hozzájut a számára fontos pénzösszeghez. Az aláírt szerződés alaposabb áttanulmányozása során az általuk adott tájékoztatóban viszont le van írva, hogy ez a Kft nem hitelintézet, hitelt nem nyújt!!! Idézetek ebből a bizonyos tájékoztatóból: "... a Group Saving Kft. nem hitelintézet, nem bank, semmilyen pénzügyi szolgáltatást vagy kiegészítő pénzügyi szolgáltatást nem végez, hitelt nem nyújt, tevékenysége kizárólag fogyasztói csoportok szervezésére és működésére irányul. A csoporttagok vásárlói joghoz juthatnak a csoport futamideje során. A csoporttag előtörlesztés vállalásával, illetve sorsolás útján juthat a vásárlói joghoz. A vásárlói jog elnyerésének időpontja előre nem meghatározható, előfordulhat, hogy csak a futamidő végén - 5, 10 illetve 15 év leteltekor jut hozzá."
Hogy ez gyakorlatilag mit jelent, ezzel kapcsolatosan a neten kerestem és találtam jó írásokat, pl a Fővárosi Ítélőtábla által leírtakat Euro Correct Consultingról. Érdemes elolvasni, én is abból értettem meg, hogy mi ez az egész, s hát akkor jöttem rá, hogy mekkora baklövés volt a szerződés aláírása!

| előzmény

56
Atis25
2009.08.17. 20:00

A Group Saving, Swiss Invest stb cégek, csak közvetítők, akik az Euro Correcthez irányítanak a Váci útra, kölönböző cégek ezek, de mindenkit az ECC-hez közvetítenek, hogy ott majd kap hitelt, ezeknek a közvetítőknek még nincs olyan rossz hírük, mint az Euro Correctnek, így sok ember az hiszi, hogy pl Group Saving nevűvel szerződik, pedig nem, ők csak hitelközvetítők. Mellesleg az eredeti átverős cégből (ECC-ből) kilépett ügyintézők alapították ezeket a hitelközvetítőket, úgyhogy ez egy szép nagy átverős család...

| előzmény

55
lilium
2009.08.17. 19:34

Kedves mezei virág! Azt kérdezted, hogy mi az az ECC? Nos, ha vki a Group Saving Kft-vel szerződik - vesztére -, akkor az adatlapon ez áll: Euro Correct Consulting Kft, vagyis e szavak kezdőbetűiből tevődik ki az ECC rövidítés. Azaz: Group Saving Kft = ECC!

| előzmény

54
Atis25
2009.08.17. 19:29

Az Ecc=Euro Credit Consulting, mai nevén Euro Correct Consulting, Bp, Váci út 110-ben voltak régebben, de ma már elvileg a Váci út 33-ban. Interneten viszont én már nem tudom elérni az oldalukat, valami készül itt, nehogy lehuzzák a redőnyt hamarosan, aztán futhatunk a pénzünk után.

| előzmény

53
edit24
2009.08.17. 14:10

Sziasztok mi be fizettünk a groupnak 272 ezret de még nem kaptunk hitelet ez is egy kamu cég ???Kérlek válaszoljatok!!Köszike

| előzmény

52
mezei virág
2009.08.17. 13:45

Ezt a korábbi beírást találtam ma, erről hallotta valaki valamit? Mi az az ECC?

Atis25
2009.03.11. 19:47
Pszáf-től kaptam egy levelet, egy idézet belőle: "A hatósági szerződésben foglaltak alapján az ECC a befizetett regisztrációs díjak egy részéből pénzügyi keretet különített el arra a célra, hogy a szerződést a tájékoztatás hiánya miatt felmondó csoporttagok a futamidő lejártát megelőzően méltányossági alapon hozzájussanak az általuk befizetett összegek egy részéhez. Amennyiben ez a felmondás egy éven belül történik, az Ecc a regisztrációs díj 50%-át, valamint a befizetett havi törlesztő-részleteket is visszafizeti. A hatósági szerződés II/6. pontja alapján a Felügyelet több esetben felhívta az Ecc-t az említett összeg visszautalására, melynek eleget is tettek." Tehát, aki a hatósági szerződés megkötése, tehát 2008.január 23.-a után kötött szerződést és egy éven belül felmondta azt, annak visszajár a reg.díj 50%-a és a befizetett törlesztő részletek és nem a futamidő végén! Ezzel az infóval nem tudom, hogy hová lehet fordulni, hogy vissza is fizessék ezt a pénzt, nagyon nem jártam utána, mivel én régebben kötöttem a szerződést, tehát rajtam ez nem segít, de remélem nektek sikerül ezzel az Pszáf levéllel valamit segítenem.

| előzmény

51
nyomi1
2009.08.16. 18:43

Sziasztok!

Nem hiába mondják azt, hogy vezető politikusok is érdekeltek a cégben,hát hogyan lehetne ezeknek ennyi éven keresztül müködni! Nem hiába vonták vissza a fogyasztói csoportokat szabályozó kormányrendeletet a hatályba lépés előtt egy nappal! Na BUMM!! Remélem valakinek sikerül valami áttörést elérnie!

| előzmény

50
Kecsnorb
2009.08.13. 20:59

Ja és ha nézegeti ez a "rendes" cég is ezt a fórumot akkor miért nem ír ide legalább egy-két sort. Cáfolja meg amiket itt írnak az emberek vagy álnéven mondjon valamit! Ha volt olyan bátor, hogy ezt megcsinálja akkor álljon ki a média elé és vállalja fel ezeket! A mi kis falunkba ha valaki lop vagy valami bűnt követ el azt kiközösítik és még meg is lincselik , de az ember ki áll és válalnia kell a tettét. Ennyi becsülete mindenkinek legyen!

| előzmény

49
Kecsnorb
2009.08.13. 20:42

Sziasztok!
Köszi a hozzászólásokat mert most akartunk felvenni hitelt tőlük , hogy megoldódjanak a gondjaink , de már szerencsére látjuk, hogy csak az ő gondjaikat oldanánk meg nem a sajátunkat! Ez elképesztő,hogy olyan embereken akarnak meggazdagodni ezek akiknek minden normális ember csak adna mert ilyen helyre csak az ember a végszükség esetén megy. Mi most sajnos a feleségemmel napi gondokkal küzdünk mert építkezünk de inkább ez legyen mint , hogy egy ilyen mókuskerékbe belemenjünk. Gondolkoztam, hogy mi lenne ha egy ügyvéddel mennénk oda a szerződéskötésre vagy a szerződést az aláírás elött hazahoznám átnézni. De gondolom ezt nem engednék.......... Valahogy csak lehet velük harcolni!!!
Nem hiszem el , hogy a Magyar tőrvények ezt megengedik!

| előzmény

48
demi
2009.08.13. 15:09

Nézzétek a "hitelfelvétel" topikot is.
Egy cipőben járunk ua. a cég.

| előzmény

47
demi
2009.08.13. 15:07

Mindenkinek!

Az ECHO TV tegnap este 10 kor leadta a híradóban az anyagot!

Figyeljetek!
Jól belenyúltam a szarba. Csak azt nem tudom, ki a bűnösebb, én, aki felemelte a fedőt, vagy a Groupsaving, aki beleszart.
Éppen most hívott az üzletkötőm telefonon, és megfenyegetett, hogy a bíróságon találkozunk, mert a személyiségi jogait megsértettem azzal, hogy kiírtam a nevét, továbbá miből akartam én fizetni a hitelt...stb.

Igen! Kölcsönkértem azért, hogy befizessem azt a 400 ezret, amit lenyúltak tőlem, és nem szégyenlem, mert nem vagyok olyan gerinctelen, mint ez a cég!
Ja, és tudomásomra hozta, hogy hétfőn nem lesznek nyitva.

Tehát, ők is olvassák a fórumot!

Semmi baj! Megyek a bíróságra!
De addigra nekik már az isten tudja milyen nevük lesz.
Ja és azt is mondta, hogy majd ő is felírja, hogy én milyen csóró vagyok!
Ő pedig, ill ők belőlünk gazdagodnak.
Ja és a cége jelent föl!

Rajta! Csak tegye!!!!!

Na gyerekek! Erre varrjatok gombot!!!!

| előzmény

46
demi
2009.08.13. 15:06

Menjünk egy kicsit tovább!

Az un. ADATLAP, amit először adtak, az EURO CORRECT CONSULING KFT BP. 1133 Váci u 10 szám alá szól. A szerződésen pedig a GROUPSAVING logo szerepel. Tehát kinek az üzletkötői ők?

| előzmény

45
mezei virág
2009.08.13. 12:20

Nagyon jó lenne, ha egyszer az életben a "kis embereknek" lenne igazuk és visszakapnánk a csalárd módon, hazugsággal elvett pénzünket, mert a cég megbüntetésével csak az állam jár jól, de attól mi még károsultjai maradunk az ilyen és ehhez hasonló aljasságoknak.
Szerintem ennyi ember átverése már megérne egy próbapert is egy ambiciózus ügyvédnek !

Üdvözlettel: egy sorstárs

A részletes történetemet megírtam e-mailben.

| előzmény

44
bosza
2009.08.13. 12:09

Kedves Mindenki.
Már lassan 40 e-mail cím és kapcsolat van nálam, de azt olvastam az egyik tapasztaltabb átvert társunknál, hogy ügyvéd szerint hiába fogunk össze többen, a bíróság minden ügyet külön-külön vizsgál, mert egyik sem teljesen egyforma. Az összetartásnak és egymás tájékoztatásának mindenképpen van előnye, ezért jó ha képben maradunk.

| előzmény

43
demi
2009.08.10. 22:22

http://tudatosvasarlo.hu/forum/185

Ne hagyjuk magunkat!!!!

| előzmény

42
delfin
2009.08.05. 17:54

Én is az Euro Correct Consulting álltal rászedett ember vagyok. Elöször 98.700 ft-ot csaltak ki tölem, majd 7.hónapon keresztül 13.350 ft-ot. Ezév januárjában meguntam az örökös gyorsító kitöltését és felbontottam a teljesen hiábavaló szerződést. Azóta is csak hiteget a volt ügyintézőm, hogy megsürgeti a pénz visszafizetését. Persze kihallani a hangjából a gúnyos nevetést.

| előzmény

41
bosza
2009.07.27. 14:07

Kedves ipacs_imre!

Mi már elindultunk egy vonalon, ahol a pénz visszaszerzésén próbálkozunk. Másik fórumon is írtam. e-mail címem: bognerszabo@gmail.com Írd meg légyszi, hogy mennyivel károsítottak meg, és az e-mail elérhetőséged. Veled együtt már 15 "átvert" címe van meg, akiket kör e-mailben tájékoztatunk a fejleményekről. Nagy segítség a dologban "elővigy" fórumhozzászóló is!

Erre kérném a többi károsultat is!

Köszönöm! Üdv

| előzmény

40
ipacs_imre
2009.07.27. 13:54

Üdv! Én is ráfaragtam.Most várom (kedves barátunkat), hogy magyarázatot adjon, mert tőlünk még különböző pénzösszegeket is ezek szerint kicsalt. Mégis ha lesz mersze kijönni, mit csinálhatok vele, amiből nem származhat bajom? Megírtam volna az egész történetet csak a moderátorok nem engedélyezték. Ennyire finnyásak vagy talán ők is érdekeltek? Itt már minden lehetséges! Akit érdekel a történet vagy tud olyan módszert amiből nem származhat bajom kérem írjon! E-mail címem: ipacs_imre@citromail.hu. Üdv!

| előzmény

39
heroinmars
2009.07.02. 11:09

Sziasztok!

GROUP SAVING? SWISS INVEST? EURO CREDIT? EURO CORRECT?

Ugyanazok a tetvek állnak az összes ilyen jellegű cég mögött. Sajnos még több fog alakulni, ahogy még többen rájönnek, hogy az emberek átverésében mennyi pénz van.

Én hitelügyintéző vagyok, és csak egy tanácsom és egy észrevételem lenne a dologgal kapcsolatban.
A tanácsom az, hogy vegyétek fel a kapcsolatot a precedens értékű pert indítványozó ügyvédi irodával. Csak így érhetitek el, hogy tényezőként kezeljenek titeket, és ne csak egyenként tudjatok reklamálni. Ne adjátok fel!
A másik tanácsom pedig, hogy ne dőljetek be a hihetetlen dolgoknak!!!
HA BAR-listás vagy, nem vehetsz fel hitelt a legtöbb esetben. Kell egy ember a hitelbe, aki nem az. Jövedelemigazolás nélkül szintén nagyon kevés lehetőséged van. Ha a kettő egyszerre áll fenn, akkor nyilván még nagyobb a probléma. Tudom, könnyű mondani, de úgy gondolom, még mindig jobb kimondani az őszintét, mint hitegetni az embereket, és pénzt kérni tőlük, akik szintén kölcsön kérnek, és így újabb adósságba verik magukat.
Ne hagyjátok magatokat átverni!!!

A hosszú távú megoldás az, hogy az emberek tudjanak róla, beszéljetek róla mindenkivel. Terjedjen az információ, figyelmeztessétek embertársaitokat!
A legjobb megoldás persze az lenne, ha az összes suttyót sz...rrá lehetne veretni, úgy, hogy ők könyörögjenek, hogy vissza adhassák a pénzt kamatokkal együtt. De ez nem lehetséges és nem törvényes.

Ha kérdésetek van, bármiben, írjatok!
Magán e-mail címet adok meg, mert nem az a célom, hogy reklámozzam magam, vagy a cégemet.

himrus@gmail.com

Üdv. mindenkinek

| előzmény

38
pepezs73
2009.06.30. 18:19

Sziasztok!
Mi 2009. áprilisában dőltünk be ennek a ....cégnek és ...-nak [Moderálva a fórumszabályzat és a személyiségi jogok tiszteletben tartása végett. Szerk.] .Kisgyerekkel mentünk be,és hosszas beszélgetés után az lett a vége,hogy ez nem sorsolásos játék,hanem kifizetésre kerülő hitel!!!!Majd miután csengettünk nem kevés lóvét,már semmi sem számított,csak az hogy FIZESS!!!!mindig az volt a válasz a telefonokra,hogy hívjon késöbb,mert vannak nálam.Felháborító és megengedhetetlen amitm ezek meg mernek tenni,az ember arcába beleröhögve!!!Nem szabad belenyugodni,kutakodni kell,ki kell találni valamit hogy bukjanak meg!Milyen ország az olyan,ahol pénzbírságot kap egy cég,majd nevet változtat és tovább csinálhatja ugyan azt???
Ha valamit kitaláltok,írjatok/pepezs73@citromail.hu
Üdv. mindenkinek
Üdv

| előzmény

37
zityi24
2009.06.25. 15:20

Sziasztok!
2009 Májusában mi is leszerződtünk ezzel a mocsok bandával. Azt mondták, hogy 10 napon belül megkapjuk a HITELT!!! Még aznap este rádöbbentünk, hogy milyen ostobaságot csináltunk. Másnap délelőtt kaptuk magunkat és felhívtuk őket, hogy elállunk a szerződéstől. Teljesen segítőkészek voltak, azt mondták rendben van, de előbb megkapnánk a hitelösszeget, mint a befizetett 213000 ft-ot. Szerencsénkre írtunk egy levelet is nekik, amiben elálltunk a szerződéstől és a PSZÁF-nek is elküldtük még másnap. Az ügyintéző, ... [Moderálva a fórumszabályzat és a személyiségi jogok tiszteletben tartása végett. Szerk.] volt, aki egy bunkó és flegma "ember". Már a szerződéskötéskor is összevesztünk vele. Most ott tart az ügy, hogy visszafizették a pénzt amit befizettünk. Nekünk szerencsénk volt!!! Már fogalmazódik a levél amit a gazdasági versenyhivatalnak és a pszáfnek fogok küldeni. Valahogy meg kell akadályozni, hogy még több embert bepalizzanak. Remélem csótány szilveszterrel együtt eltakarodnak ebből az országból.
Íme egy riport ami róluk készült: http://www.rtlhirek.hu/video/40270
Üdv mindenkinek

| előzmény

36
Tomi32
2009.06.23. 22:44

Sziasztok emberek!
Én most olyan ideges és feszült vagyok,bár hálát adhatok az elővigyázatosságmnak!
Én is majdnem beleugrottam a csőbe,ez a ... [Moderálva a fórumszabályzat és a személyiségi jogok tiszteletben tartása végett. Szerk.] pökhendi módon beszélt velem.Azt közölte: majd akkor hivjam,ha megvan a pénz,2 havi kaució,meg kb.200ezer regisztrációs dij.Akkor fáradjak be és szerződést kötünk.
Gyanus volt nekem,hogy egy szaros kft-nek,honnan lehet ekkora tőkéje,hogy mindenkinek dobálják napi szinten a sok millió forintokat!?
Felhivtam ma egy kedves hitelügyintéző hölgy ismerősömet,aki ténylegesen intézett már nekem hitelt korábban és mondta,hogy be ne döljek ezeknek,mert teljes átvágás az egész!
Eurocorrekt,meg credit..stb..Most meg group saving.
UGyanaz a tróger banda! Szerencsére nem ugrottam be ezeknek,de szivesen segitek bárkinek és meghallgatom bárki történetét,panaszát,mert lehet hogy most anyagilag én megúsztam,de lelkileg kissé megviselt a dolog.
Szóval aki jelez felém,szivesen beszélgetnék vele erről az egész szarházi cégről és emberek becsapásáról.
Nem elég a gond és a baj,ezek még akit tudnak megszivatnak.
... [Moderálva a fórumszabályzat és a személyiségi jogok tiszteletben tartása végett. Szerk.]
email cimem: bela-b@freemail.hu
Emberek! Össze kell fognotok és tönkrevágni ezeket.
Menjenek el füvet vágni,vagy kapálni,van elég munka kinnt,csak meg kell találni!

| előzmény

35
nyomi1
2009.06.17. 15:44

Mi ugyan így voltunk,pici gyerekkel mentünk. Kedvesen megengedték,hogy ott pelenkázzuk át. A "személyes tanácsadó" még szörnyűlködött is a távolsági buszjárat árain.De miután befizettük a sok pénzt,minden voltam,csak ember nem! Az jutott eszembe,hogy azokban az újságokban amikben hirdetik magukat,nem lehetne valami figyelemfelhívó hirdetést rakni az ő hirdetésük mellé? Csak azért,hogy az emberek infót kapjanak erről az oldalról is! Vagy csótány szilveszterrel csinálni ilyen reklámot!!!

| előzmény

34
fintab
2009.06.15. 10:26

A másik blogba már írtam ezzel az üggyel kapcsolatban mert majdnem mi is belerohantunk a csapdába ráadásul hatalmas vigyorral az arcunkon!Elnézték nevetve ahogy a párom és én bemegyünk a 7 hónapos pici lányunkkal!Ráaásul olvastam hogy még kameráznak is!!Komoly nagyon!
Nem tudom mit kellene tenni mert én majdnem osztogattam ennek a ... -nak  [Moderálva a fórumszabályzat és a személyiségi jogok tiszteletben tartása végett. Szerk.] a telefonszámát hogy milyen rendesek a válsággal sem foglalkoznak és adnak sok pénzt szinte a semmire ami már az elején nagyon gyanús volt bár nekem a házam lett volna a fedezet!MOST FIZETHETNÉK ÉLETEM VÉGÉIG VAGY NEM IS TUDOM MI LETT VOLNA A VÉGE!ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ SZEMÉT ÁLLATOK!

| előzmény

33
bf4012
2009.05.11. 21:40

Sziasztok!
Az igazság az, hogy sikerült ennek a mocsok bandának engem is behúzni a csőbe. 2008 szeptemberben kötöttem velük szerződést, befizettem 98000 regisztrációs díjat. Azóta havonta fizetem a 13350 törlesztőrészletet. Szintén felajánlottam 15 havi előtörlesztést, hogy meglegyen a pénz. És láss csodát: Múlt hét csütörtökön felhívott az irodavezető, valamilyen ... [Moderálva a fórumszabályzat és a személyiségi jogok tiszteletben tartása végett. Szerk.] , hogy elnyertem a közgyülésen a kifizetést, és megkapom a szerződött öszzeget! Mondanom sem kell, majd kibújtam a bőrömből, hogy legalább nekem talán sikerül. És ekkor jött a hidegzuhany: két kezest kérnek jövedelemigazolással és adóhatóság által kiadott adóigazolással, persze tőlem is kérik ezeket a papírokat. Ezen felül a szerződött összegről ( ami 1,5 millió ft) egy számlát, amivel bizonyítani tudom, hogy mire adják a pénzt!! És ez még nem minden!!! A pénzt a büdös életben nem fogom látni, mert ha pl. lakásfelújításra akarom fordítani, akkor a kivitelező számlájára utalják a pénzt, és nem nekem. Ha minden rendben van, akkor mehetünk közjegyző elé, és ott megírjuk a végleges szerződést a tanúk jelenlétében. Ez egy rohadt mocsok banda!!!!!!Ráadásul megint nevet változtattak most GROUP SAVING KFT. lett a nevük március 1-ével. Valamit tenni kellene, legalább a befizetett összeget vissza kellene szerezni tőlük. Ha valakinek van ötlete, kérem írjon: kiraly.ferenc1@t-online.hu

| előzmény

32
Atis25
2009.05.09. 20:33

Remélem nem fizetett nekik be egy forintot se, ez egy óriási átverés! Én fél év alatt se kaptam meg a kért összeget, pedig azt mondták, hogy max. 1-2 hónap alatt utalják, amit meg befizettem, azt se kapom vissza.

| előzmény

31
sznevmm
2009.05.05. 08:12

nagyon kell a pénz mit tegyek????????????????

| előzmény

30
sznevmm
2009.05.05. 08:12

már irtam emailt remélem megkapta!!
most találtam ezt az oldalt!!
mire a hitelközvetítőnek kifizettem 80 ezret és írta menjek fel pestre
Tájékoztatásul közlöm,hogy szerződéskötésének időpontja,2009.Május7-én 11.00 órakor Budapest 13.kerület Váci ut 33 szám EURÓ Correct Kft....  [Moderálva a fórumszabályzat és a személyiségi jogok tiszteletben tartása végett. Szerk.] íÚrat kell keresni.
Szerződéskötési díj:66.000.Ft,amely tartalmazza a kettő havi kaució törlesztő részletet.

| előzmény

29
nyomi1
2009.04.19. 13:36

Gondoljátok el,hogy ebben a gazdasági helyzetben hány emberről gombolnak le sok pénzt!Úgy gondolom most mégtöbb ember fordul hozzájuk,sajnos!Gőzerővel folyik a pénnzlehúzás!

| előzmény

28
ZÉÉ
2009.03.08. 14:26

MI IS 2008BAN KÖTÖTTÜNK AKI TUD SEGITSEN HOGY A PÉNZÜNKET VISSZA KAPHASSUK MI IS.MINDEN MEGOLDÁS ÉRDEKEL.KÖSZI.06 20 405 0993

| előzmény

27
mezei virág
2009.03.02. 15:56

2008-ban szerződött károsultak nem jöhetnek szóba?

| előzmény

26
drschp
2009.02.21. 22:11

Tisztelt Károsultak,

ügyvédi irodánk az euro credit consulting kft-vel 2006-ban szerződött sértetteket keres. Precedens értékű per megindításának céljából.
Dr. Schlotthauer Péter Ügyvéd
20 365 6601
drschp@drschp.hu

| előzmény

25
mezei virág
2009.02.19. 14:36

Ismét az Állam járt jól...A 40 milliós büntetés befolyt az államkasszába, amiből a károsultak sajnos egy fillért sem látnak. Biztos, hogy jól lett ez így "lerendezve"?

| előzmény

24
hobaty
2009.02.10. 13:16

Sziasztok! Ha van bármi ötletetek az összefogásra,arra,hogy mit lehetne ezekkel csinálni,szóljatok,én benne vagyok! Szerintem nem lesz nehéz embereket találni.Valamit tenni kell,mert ezek rajtunk röhögnek a hátunk mögött,azzal a semmirekellő olimpikonnal,aki igéző lómosolyával biztat,hogy igazából ez a lehető legjobb dolog,ami történhet a szegény magyrral.Engem bármilyen megoldás érdekel,csak valamit csináljunk már ezzel a szemét bandával! Üdv: Valaki aki szintén "jól járt" velük

| előzmény

23
nyomi1
2009.02.08. 13:45

sziasztok!
Minap láttam több újságban is a "cég" hirdetését,és nincs már ott,hogy ... [Moderálva a fórumszabályzat és a személyiségi jogok tiszteletben tartása végett. Szerk.] ajánlásával!Drága ... [Moderálva a fórumszabályzat és a személyiségi jogok tiszteletben tartása végett. Szerk.] ! Te a mi pénzünkből kaptál a reklámért nem is keveset! Te ugyanúgy benne vagy ebben a csalásban nefeledd!!!
Néztem a "cég" oldalán,hogy amelyik csoportba beraktak anno,hogyan áll.Hát 2 év alatt 5 ember kapott pénzt állítólag!(De szerintem kamu!)Olyat is láttam aki 60 havi előtörlesztést vállalt! Ha 180 hónapra kért pénzt akkor az egyharmada ugrott! Gratulálok!Drága ...[Moderálva a fórumszabályzat és a személyiségi jogok tiszteletben tartása végett. Szerk.] ! Te mondottad vala a tv-ben,hogy szívesen adod az arcodat(ami van jó nagy!) a céghez,mert egy korrekt cég! Meg nem érted miért kell felfújni a dolgot,mert 100 emberből 99-nek tetszik a dolog,egynek nem! Hol lehet a sok 99 embernek a köszönőlevelét olvasni,mert akár hová kattintok,csak a sok "egy" ember panaszát olvasom! Ha annyira jó miért nem kaptunk pénzt ahogyan ígérték?

| előzmény

22
mezei virág
2009.01.21. 09:22

Végre történhetne már valami konkrét intézkedés is ezügyben. Minimum azt el kéne érni, hogy legalább a regisztrációs díjat fizessék vissza minden becsapott ügyfélnek. Ehhez persze össze kéne fogni az összes károsultnak.

| előzmény

21
ZÉÉ
2009.01.20. 19:54

GRATULÁLOK NYOMI1 NEK SZÉPET IRT FEL!!A CÉG EMBEREIT MEG SAJNÁLOM HOGY ILYEN SZEMÉT CÉGNEG DOLGOZNAK AKIK EZT TESZIK A SOK SZERENCSÉTLEN EMBEREKKEL ÉS BE IS DÖLTÜNK NEKIK!REMÉLEM MINDEN JÓRA FORDUL UGYE!!??CSAK KICSIT VÁRJUNK MÉG!!ZÉÉ

| előzmény

20
nagyklara
2009.01.19. 07:13

Értesítsetek bármikor minden megoldásba benne vagyok, nagyon szeretném visszakapni a pénzem! nagyklaraambroz@citromail.hu

| előzmény

19
nagyklara
2009.01.19. 07:09

Mi is károsultak vagyunk, közel 300.000Ft-ot fizettünk be, az ígért összeg sehol. Fogjunk össze!

| előzmény

18
nyomi1
2009.01.17. 15:49

Sziasztok!
Nekem is tetszett a műsor! Nagy bukta volt nekik,a jogi képviselő szépen belebukott a mondandójába,olyat kérdeztek amire nem volt előre megírt válasz! Ez a ... [Moderálva a fórumszabályzat és a személyiségi jogok tiszteletben tartása végett. Szerk.] szerintem Oscar-díjat érdemelne!Gyönyörűen játszotta a szerepét! Gratulálok te ÉLSPORTOLÓ,én az összes érmedet,bajnoki címedet elvenném tőled! Remélem sok pénzt kaptál érte! Közel 500 milliós bevételből lehet is kifizetni ilyeneket,mert az ügyfeleknek nem fizetnk semmit!!! Szerintem az ilyeneket szabályzó kormányrendeletet sem véletlenül vonták vissza a hatályba lépése előtt egy nappal,biztos ,hogy politikusok keze is benne van!De ez nem tűnik gyanúsnak senkinek!
Szebb napot mindenkinek!!
U.i.:Állítólag ezt az oldalt a "cég" emberei is olvassák,üdv nekik!!

| előzmény

17
ZÉÉ
2009.01.16. 19:39

A TEGNAP ESTI RIPORT NAGYON JÓ VOLT!EZ A ...[Moderálva a fórumszabályzat és a személyiségi jogok tiszteletben tartása végett. Szerk.] MEGÉRI A PÉNZÉT AZT HISZEM HA Ö JÁRT VOLNA IGY AKKOR NEM IGY BESZÉLNE RÓLUK!REMÉLEM SIKERÜL VALAMI!!!2PICIKÉNK VAN ÉS JÓ LENNE AZ A PÉNZ AMIT BEFIZETTÜNK SAJNOS!ZÉÉ

| előzmény

16
ZÉÉ
2009.01.14. 18:51

AKI TUD VALAMIT KÉREM IRJON A pzita82@gmail.com ra.LÁTOM ELÉG SOK KÁROSULT VAN ÉS MÉG ÉN IS TUDOK PÁRAT!

| előzmény

15
ZÉÉ
2009.01.14. 18:47

SZIASZTOK!SAJNOS MI IS BELE ESTÜNK EBBE A CSAPDÁBA!AZT NEM HISZEM EL HOGY NEM LEHET SEMMIT SE TENNI EZEK ELLEN! AMIT MÜVELNEK EZ MÁR CSÚCS! CSÜTÖRTÖKÖN LESZ RÓLA SZÓ ESTE 23 05 KOR AZ RTL EN!JÓ LENNE ÖSSZE FOGNI EZEK ELLEN!AKI TUD SEGITSEN KÖSZI SZÉPEN! ZÉÉ

| előzmény

14
jozi
2009.01.13. 21:40

helló jó napot!
Én is csapdába estem nekem 1000000,- forintom áll benne.Én ügyvédet fogattam irt levelet de nem válaszoltak semmit.A napokban lesz az rtl-en műsoron de szerintem együtt a becsapottak átvertek tudunk hatásosan fellépni kérek mindenkit aki hajlandó harcolni jelentkezzen nekem most született meg a harmadik kislányom és igen hiányzik a pénz de ha már nem kaphatom vissza akkor kerüljenek sittre azok akik minket átvertek vagy igy vagy úgy.
akik elhatározottak a jozi74@vipmail.hu email cimre is irhatnak. várom minél több károsult jelentkezését.

| előzmény

13
rovil
2009.01.11. 15:41

Köszönöm!!!Akkor inkább ez el is felejtem!!!!!!Csak amikor az ember szarban van és gyorsan kellene a pénz minden hülyeségbe belemegy.És egy olyat sem találok akitől fel tudnék venni pénzt!!!!!!!!!

| előzmény

12
nyomi1
2009.01.11. 14:36

Kedves rovil!

Szerintem ne köss velük szerződést,mert úgy jársz,mint mi sokan! Pénzt ebből a büdös életbe nem látsz,még azt is elveszted amit befizetsz!Csak addig vagy jó "ügyfél" amíg a pénzt befizeted, utána minden leszel,csak ember nem!Én is így jártam,nekem is azt mondták,hogy következő hónap 10-én megkapom az igényelt összeget.Persze ebből nem lett semmi!Mindíg azt mondják,hogy a következő hónapban biztos meg lesz,ajánljak föl x havi törlesztőt gyorsitás képpen.Ez így ment hónapokon keresztül,20 havi felajánlásnál jártunk,de mindig épphogy lecsústam a pénzről!A "személyes tanácsadóm" meg is fenyegetett,hogy könnyen a Dunában végzem,ha pattogok! Most rendőrségen van az ügy! Azt mondják egy közgyűlés dönt közjegyző jelenlétében,hogy ki kapjon pénzt,de még nem hallottam olyanról aki kapott volna pénzt tőlük.A közgyűlésen úgytudom,hogy az adott csoport tagjaink is jelen kell lenni,és nekik szavazati joguk van.Engem sosem hívtak!
Én azt tanácsolom ne menj bele,de te tudod!Nagy csalás az egész!
Üdv.:Nyomi1

| előzmény

11
rovil
2009.01.10. 21:01

Szia!Engem most hívott az ügyintéző és azt mondta,hogy kedden menjek be megkötjük a szerződést és február 10-ig átutalják a pénzt.Gondolom ezeket olvasva ez nem egészen így lesz!!Akkor ne menjek ügye ,mert vagy lesz vagy nem.És ezt ki dönti el.?

| előzmény

10
Tonyo
2008.11.20. 19:21

Sziasztok!
Szerencsére nekünk kicsit fura volt a cég és bepötyögtem a gugliba.
Hála az égnek.
Ha bármiben tudok segíteni akkor szóljatok.
Tasi András

| előzmény

9
fbandi
2008.10.29. 16:48

Sajnos a feleségem,a mai nap igy járt,szivesen állok én is a rendelkezésedre,már irtam itt a hallerz ügyvéd urnak is,Rá kéne huzni a vizeslepedőt,én mindenben segitek,Üdv:fbandi

| előzmény

8
fbandi
2008.10.29. 16:43

Kedves ügyvéd ur! Én szivesen állok a rendelkezésükre ha kell,mert sajnos a mai nap a feleségem is igy járt,sajnos későn mentem rá az internetre,T:FBANDI

| előzmény

7
valus
2008.10.24. 17:15

sziasztok! sajnálattal láttam hogy még mindig működik ez a mocsok cég.mindaz amit ti szeretnétek elindítani, már egyszer elindult és véget is ért április körül az rtl klubbon. rejtett kamerával ment a riporter, károsultakkal készített interjút stb. de nem változott semmi. pszáf-val kötött egy fura szerződést, miszerint már nem két nap, hanem ha jól tudom 15, vagy 30 nap amíg eldöntheti az ügyfél hogy megköti-e a szerződést vagy sem. ha nem akkor bizonyos összeget vissza kap. de már nem tudom mennyit.fszáf honlapján meg kell hogy találjátok. nekem is náluk van 180.000 ft. bottal üthetem de már csak a nyomát!minden esetre megmerem kockáztatni (nincs üldözési mániám!!) hogy sokkal magasabb körökbe kéne kutakodni, és szétnézni hogy miért is működik még mindez. de ehhez mi kevesek vagyunk. azért ha van valami fejlemény írjatok a mestervali@citromail.hu-ra.ja és ha valamit segíthetek akkor is.
üdv

valus

| előzmény

6
mezei virág
2008.10.17. 12:30

Úgy tűnik, hogy az Euro Correct (én inkább Euro inCorrectnek hívnám) Consulting - alias Euro Credit Consulting- továbbra is folytatja a fogyasztókat, azaz minket megtévesztő módon népszerűsítő tevékenységét annak ellenére, hogy a Gazdasági Versenyhivatal már többször rótt ki rájuk több milló forint bírságot.
Ezek szerint még így is megéri nekik, mert még mindig sokan belesétálunk a csapdájukba.
2008.aug.28-án kötöttünk szerződést, amitől 2008.szept.2-án már el is álltunk, ugyanis akkor tudtuk meg személyes "tanácsadónktól", hogy a szerződésben rögzített összeget - melyet szóban határozottan állított, hogy ha még előtörlesztést is vállalunk, akkor biztosan megkapunk- a következő hónapban mégsem kaptuk meg, bár előtörlesztést is vállaltunk. Hát pontosan ezt nem kellett volna, ugyanis éppen ezzel zártuk ki magunkat abból a lehetőségből, hogy elállhassunk a szerződéstől. Jóhiszeműen elhittük, amit tanácsolt nekünk személyes "tanácsadónk". Befizettük a 72.000 Ft regisztrációs díjat, a 10.035 Ft-os egyszeri megbízási díjat és a 2 havi alaprészletet 26.700 Ft-t, melyből a 2 havi alaprészletet kaphatjuk majd vissza 15 év múlva (a futamidő végén)...vajon kitől ...??? A többi pénzt egyszerűen és jogszerűen -legalábbis az Euro-Correct Consulting Kft. szerint - zsebretette, megtévesztve minket a hirdetésével a saját munkatársának szóbeli ígérgetésével.
Most már értem, hogy miből telik ennek a cégnek a bírságok kifizetésére...

Remélem ezzel a pár sorral sikerül egy-két embert megmentenem attól, hogy ők is így járjanak.

Üdvözletem innen is a cégnek...

egy balek

| előzmény

5
öcsy
2008.10.10. 15:12

Hello!Hol intézted ezt az egészet?
Olvassátok el ezeket!!!
http://infovilag.hu/hir-12136-euro-credit-consulting-ismetelt.html

http://index.hu/gazdasag/magyar/eurgvh080730/

http://www.gvh.hu/gvh/alpha?do=2&pg=72&m5_doc=5301

| előzmény

4
Zolee77
2008.10.02. 22:24

hello! az én szüleimet is bepalizták ,mindenféle megoldás érdekelne! email: zolee977@gmail.com

| előzmény

3
bei01
2008.09.09. 14:10

Sziasztok!Én is besétáltam a csapdába.Szeretném ha mellém állnátok,károsultak.Elindítottam a médiák felé panaszomat.Egy újságíró már foglalkozik a dologgal ,és a TV Ügyvédje is ráállt.Kéne hozzá még több ember.SEGÍTSETEK,ne tudjanak másokat is palira venni. Elérhetőségem. bei01@freemail.hu

2
tapi07
2008.06.19. 15:33

Sziasztok!

Mint mindenki én is alászaladtam ennek a mocsok társaságnak! Ha tudtok valami érdemleges infót, hogy mit lehetne velük kezdeni az jó lenne! Ma sikerült beszélnem az irodavezetővel. Lenyomott egy kamu rizsát arrol,hogy így a csoport,meg úgy a pénz,és hogy meg ne változtassam az elérhetőségemet, mert akkor majd nem tudnak elérni, amikor fizetni akarnak. Mondtam neki, nem gond,majd ha kikapcsolják, neki küldöm a számlát. Tehát mindenkit aki ezekhez a mocskokhoz akar fodulni, meg ne tegyétek!!!!!!!!!!!!!!!!!

1
fair play
2008.04.26. 15:35

EUROCORRECT /:-)/!!!!! új néven működik tovább a korábbi EUROCREDIT CONSULTING KFT!!!!! A "Cég" és minden egyéb viszont ugyanaz, ugyanúgy működnek tovább!!! Valószínűleg a PSZÁF-val kötött megállapodás nyomása miatt és a rengeteg - több ezer - becsapott-kárusolt ember reklamációjára, nem kevés feljelentés hatására döntöttek úgy, hogy más néven próbálkoznak!! FIGYELEM: EUROCORRECT KFT =EUROCREDIT CONSULTING KFT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ugrás a tetejére

Ha hozzá szeretnél szólni, lépj be vagy regisztrálj.

03.16. A nanotechnológiáról mindenkinek

03.09. Hulladékból Termék Kiállítás 2010

03.13. A tavasz hírnökei – Egyhajúvirág túra a Csodaréten

Szupermarket

Gyümölcsjoghurt

Mobiltelefon-szolgáltatás

Tiszítószer

SCIENNET TÖRZSVÁSÁRLÓI RENDSZER, "GAZDAGODJON MEG KÖLTEKEZÉSEIBŐL!" KÉSZ ÁTVERÉS ,VAGY MAGYAR VISZONYOKRA KREÁLT ÁRUKAPCSOLÁSOS PIRAMISJÁTÉK???

hitelfelvétel

E-hulladék

A fele elfogyott

Városökológia

Gazda(g)ságunk újrafelfedezése

Az év felhasználóbarát honlapja

jogi közlemény | impresszum | támogatók | rss